Το «εκρηκτικό» Nissan 370Z Nismo

Η Nissan παρουσιάζει με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο πλούσιο φωτογραφικό υλικό το εκρηκτικό 370Z Nismo. Το πολύ δυναμικό σπορ ιαπωνικό μοντέλο εξιτάρει εξωτερικά με τη μυώδη εμφάνισή του, που τονίζεται ακόμα πιο πολύ από τα μαύρα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, στα πλαϊνά και στο πίσω τμήμα, τις κόκκινες δαγκάνες των δισκοφρένων, τις επίσης κόκκινες λεπτές λωρίδες στον εμπρός αεραγωγό, στο διαχύτη πίσω και στους καθρέπτες και τις ανθρακί ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό, τον «πολεμικό» χαρακτήρα του 370Z Nismo, ενισχύουν οι κόκκινες ραφές σε διάφορα σημεία, όπως είναι στα καθίσματα, στο τιμόνι με την επένδυση αλκαντάρα και στον επιλογέα των ταχυτήτων, ενώ προστέθηκε και ένα κόκκινο Nismo ταχύμετρο.

Τα δυναμικά του χαρακτηριστικά βελτιώνουν με την σειρά τους ο αναβαθμισμένος V6 3.7 λίτρων κινητήρας ισχύος 344 ίππων και 371 Nm ροπής με το κοντό 6τάχυτο κιβώτιο, η πιο σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης και τα ενισχυμένα φρένα με τις αλουμινένιες 4πίστονες δαγκάνες εμπρός και 2πίστονες πίσω. 

Get it on Google Play Download on the App Store