Αποκάλυψη της νέας Mercedes S-Class

Σε περίπου δύο εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου, η Mercedes έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας Mercedes S-Class. Ωστόσο σήμερα διέρρευσε η πρώτη επίσημη φωτογραφία που δείχνει το εμπρόσθιο μέρος της, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι τον προηγούμενο μήνα είχαν αποκαλυφθεί και άλλες φωτογραφίες της, τόσο εξωτερικές όσο και του εσωτερικού τις οποίες παραθέτουμε.

Εξωτερικά υπάρχει μια σχεδιαστική συγγένεια με τη νεότερη και μικρότερη CLA, συνδυάζοντας τον επιβλητικό χαρακτήρα, όπως αρμόζει σε μια S-Class με στοιχεία δυναμισμού, σύμφωνα με τα νέα αισθητικά πρότυπα της -φέρουσας το αστέρι- φίρμας.

Εκτός από τη διάχυτη πολυτέλεια, σημείο αναφοράς της νέας ναυαρχίδας της Mercedes αποτελούν οι καινοτόμες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το σύστημα Magic Body Control που «ανιχνεύει τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και ρυθμίζει αναλόγως την ανάρτηση, τα φώτα πορείας LED που θα αποτελούνται από 190 λυχνίες, το σύστημα που θα αναγνωρίζει πιθανά εμπόδια μετά από μια στροφή κ.α. Επίσης η νέα Mercedes S-Class θα εφοδιάζεται με 6 κινητήρες και με δύο τύπου αμαξώματα, με το κοντό μεταξόνιο και το μακρύ (μεγαλύτερο κατά 13 εκατοστά), μήκους άνω των 5,2 μέτρων. 

Get it on Google Play Download on the App Store