Νέο Volkswagen Polo: Ανακοινώθηκαν τιμές και εξοπλισμός




Ξεκινά η διάθεση του ανανεωμένου Volkswagen Polo και στην χώρα μας, το οποίο διαθέτει νέα γκάμα κινητήρων, αναβαθμισμένη τεχνολογία και ασφάλεια και πιο σύγχρονη εμφάνιση. Οι ενδεικτικές αρχικές τιμές (με απόσυρση) είναι οι εξής παρακάτω:

  • 1.0 MPI 75PS από: 11.493 ευρώ
  • 1.2 TSI 90PS από: 12.390 ευρώ
  • 1.4 TDI 75PS από 13.330 ευρώ
  • 1.4 TDI 90PS από 14.270 ευρώ

Πατήστε εδώ για τον αναλυτικό τιμοκατάλογo, τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό του νέου VW Polo.

Ο «δεκάλογος» του νέου Polo:

  1. Το νέο Polo διατίθεται με εντελώς νέα γκάμα κινητήρων. Είναι το μοναδικό μοντέλο στο οποίο όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU-6.
  2. O νέος κινητήρας βενζίνης 1.2 TSI ανήκει στη νέα σειρά (EA211), είναι αλουμινένιος, 16βάλβιδος, με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής.
  3. Το νέο Polo λανσάρει τον νέο κινητήρα πετρελαίου της Volkswagen, 1.4 TDI. Ανήκει στην νέα σειρά (ΕΑ288), διαθέτει 3 κυλίνδρους με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, και άμεσο ψεκασμό με Turbo. Παρέχει την υψηλότερη ροπή στην κατηγορία του (έως 230Nm στις 1.500rpm).
  4. Όλα τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας διαθέτουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία που είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.
  5. MirrorLink ™. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα επικοινωνίας, διατίθεται πρώτη στο νέο Volkswagen Polo. Η οθόνη αφής των ηχοσυστημάτων προβάλλει την οθόνη του smartphone, και παράλληλα δίνει την δυνατότητα χειρισμού των εφαρμογών (applications) του κινητού.
  6. Το νέο Volkswagen Polo διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό συστημάτων υποστήριξης οδηγού στην κατηγορία του. Περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Multi-Collision Brake και την αναγνώριση κόπωσης οδηγού στον βασικό εξοπλισμό.
  7. Για πρώτη φορά προσφέρεται προαιρετικά ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση “Sport Select”.
  8. Για πρώτη φορά προσφέρονται φωτιστικά σώματα με κύριους προβολείς τεχνολογίας LED.
  9. Το εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχουν επανασχεδιαστεί, ενώ το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί.
  10. Ο βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων έχει γίνει πλουσιότερος, ενώ οι προσιτές τιμές όλων των συστημάτων υποστηρίζουν των εκδημοκρατισμό των πρωτοποριακών τεχνολογιών.




Get it on Google Play Download on the App Store