Στις εκθέσεις το Σάββατο οι νέες Mercedes GLA και C-Class




Οι ολοκαίνουργιες και ιδιαίτερα ελκυστικές Mercedes GLA και C-Class παρουσιάστηκαν χθες, 13 Μαρτίου στον Ειδικό Τύπο σε εκδήλωση που έγινε σε γνωστό club των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, ενώ από το Σάββατο 15 Μαρτίου αμφότερες θα βρίσκονται στις εκθέσεις της Mercedes. Να σημειώσουμε πως στο άμεσο μέλλον αναμένονται πολλά νέα μοντέλα από τη Γερμανική φίρμα, η οποία έχει ένα πολύ νέο στόλο αυτοκινήτων, αφού στην παρούσα φάση το πιο παλιό της μοντέλο είναι η B-Class, που και αυτή με την σειρά της θα παρουσιαστεί σύντομα ανανεωμένη.

H GLA, η οποία αποτελεί ένα νέο μοντέλο στην γκάμα της Mercedes κοστίζει από 27.970 ευρώ (με απόσυρση), με πλούσιο αρχικό εξοπλισμό. Διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης των 1.6 λίτρων απόδοσης 156 ίππων, το 2λιτρο των 211 ίππων, τον επίσης 2.0 λίτρων των 360 ίππων στην κορυφαία έκδοση GLA 45 AMG και τους ντίζελ των 2.2 λίτρων με 136 και 170 ίππους.

Σε ανταγωνιστικές τιμές -για την κατηγορία της- διατίθεται και η ολοκαίνουργια και πολύ κομψή και δυναμική Mercedes C-Class, η οποία κοστίζει από 31.470 ευρώ (με απόσυρση) με τον κινητήρα των 1.6 λίτρων απόδοσης 156 ίππων. Παράλληλα, διατίθεται με το ίδιο μηχανικό σύνολο με 184 ίππους και το ντίζελ των 2.2 λίτρων απόδοσης 170 ίππων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η έκδοση με τον 1.6 λίτρων ντίζελ των 130 ίππων, που αναμένεται να λανσαριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είσοδο στην Ελληνική αγορά κάνει και το ηλεκτρικό smart fortwo με αρκετά «αλμυρή» τιμή της τάξεως των 25.000 ευρώ.

Για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Mercedes πατήστε εδώ για τιμές χωρίς απόσυρση και εδώ για τις τιμές με απόσυρση




Get it on Google Play Download on the App Store