H Ferrari φτιάχνει ένα νέο θε(α)ματικό πάρκο στην Ισπανία




Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ferrari, το 2016 θα ανοίξει τις πύλες του στην Ισπανία ένα νέο θεματικό πάρκο, το πρώτο της ιταλικής μάρκας στην Ευρώπη και δεύτερο ανά τον κόσμο, μετά το περίφημο Ferrari World στο ʼμπου Ντάμπι. Το νέο και άκρως εντυπωσιακό αυτό θεματικό πάρκο της Ferrari θα ονομαστεί «Ferrari Land» και θα κατασκευαστεί εντός του πάρκου PortAventura, κοντά στην πόλη της Βαρκελώνης της Ισπανίας.

Έχοντας συνολικό μέγεθος 75.000 τετραγωνικών μέτρων, το νέο Ferrari Land στην Ισπανία θα καταλαμβάνει περίπου το 1/3 της έκτασης του Ferrari World στο ʼμπου Ντάμπι, ωστόσο σύμφωνα με την ιταλική μάρκα δεν θα φείδεται παροχών, αφού θα περιλάβει μεταξύ άλλων και ένα εντυπωσιακό τραινάκι με τον υψηλότερο και γρηγορότερο κάθετο επιταχυντή στην Ευρώπη. Φυσικά, από το πάρκο αυτό δεν θα λείψουν και οι εξομοιωτές οδήγησης, που θα δώσουν σε όλους τους επισκέπτες την ευκαιρία να πάρουν μια… χορταστική γεύση από την οδήγηση μιας μοναδικής Ferrari. Παράλληλα, μέσα στις εγκαταστάσεις θα υπάρχουν και ξενοδοχείο 5 αστέρων με 250 δωμάτια, αλλά και αρκετά εστιατόρια.

Η συνολική επένδυση για το νέο Ferrari Land στην Ισπανία, αναμένεται να αγγίξει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η κορυφαία Ιταλική μάρκα ανακοίνωσε ότι το νέο θεματικό της πάρκο δεν θα είναι και το τελευταίο της, αφού συνεχώς η Ferrari βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης υποψήφιων προτάσεων, για τη δημιουργία και άλλων θεματικών πάρκων σε περιοχές εκτός της Ευρώπης.




Get it on Google Play Download on the App Store