Νέα ειδική έκδοση Hyundai i30 Go! Brazil με πλούσιο εξοπλισμό




H Hyundai, επίσημος χορηγός του Μουντιάλ, σε συνέχεια της παρουσίασης των εκδόσεων Go! Brazil του i20, επεκτείνει την επετειακή γκάμα της και στο i30. Οι ειδικές αυτές εκδόσεις διαφοροποιούνται, λόγω της ξεχωριστής τους εμφάνισης και του αναβαθμισμένου εξοπλισμού τους, ο οποίος προσφέρεται ως όφελος στον πελάτη.

Στο εξωτερικό τους οι εκδόσεις i30 Go!Brazil διαθέτουν σκούρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, φιμέ πίσω παράθυρα, μεσαία κολόνα και καθρέπτες σε μαύρο χρώμα και μάσκα χρωμίου.

Ο προσφερόμενος εξοπλισμός είναι επίσης αναβαθμισμένος προσφέροντας μεταξύ άλλων πίσω φώτα τεχνολογίας LED, αισθητήρες παρκαρίσματος, Bluetooth, αισθητήρες βροχής, cruise control και προστίθεται στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό της  έκδοσης style του i30 που διαθέτει διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, πλήρες ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, αισθητήρες αυτόματης λειτουργίας φώτων και προβολείς ομίχλης με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Η έκδοση i30 Go! Brazil προσφέρεται με κινητήρα πετρελαίου 1.4 λίτρων 90 hp και  βενζινοκινητήρα 1.4 λτ. 100 hp, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση διατίθεται σε λευκό, μαύρο, ανθρακί και ασημί χρώμα.




Get it on Google Play Download on the App Store