Νέο Fiat Panda Van 1.3 diesel και 4×4 με τιμή από 10.400 ευρώ

Η πλούσια γκάμα της Fiat Professional διευρύνεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του νέου Fiat Panda Van, το οποίο διακρίνεται για τη μοντέρνα εξωτερική σχεδίασή του, τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις που αυξάνουν την ευελιξία του και την πολύ καλή εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων.

Το εσωτερικό του Panda Van δε διαφέρει από εκείνο του επιβατικού μέχρι και τις μπροστινές θέσεις, όμως πίσω δεν υπάρχουν καθίσματα. Το 5θυρο αμάξωμα προσφέρει 3 πόρτες (μια πίσω και δυο πλαϊνές) με πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης. Ο αποθηκευτικός χώρος προσφέρει επίπεδο δάπεδο, στο οποίο είναι προσαρτημένοι οι γάντζοι στήριξης του φορτίου, ενώ παράλληλα υπάρχει διαχωριστικό πλέγμα μεταξύ της καμπίνας επιβατών και του χώρου φόρτωσης.

Το νέο Panda Van εφοδιάζεται με τον κινητήρα πετρελαίου 1.3 MTJ 75hp, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με σύστημα Start/Stop, που μεγιστοποιεί την οικονομία του. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στους 2 ή στους 4 τροχούς, ανάλογα με την έκδοση. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και περιλαμβάνιονται ESP, κλιματισμός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικοί καθρέπτες, σκούρα πίσω τζάμια, ράδιο CD κ.λπ.

Οι τιμές του νέου μοντέλου ξεκινούν από 10.400€ (Η τιμή συμπεριλαμβάνει προωθητική ενέργεια και όφελος απόσυρσης. Δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

Get it on Google Play Download on the App Store