Subaru XV με βελτιωμένη ποιότητα, οδική συμπεριφορά και άνεση

Το crossover μοντέλο Subaru XV αναβαθμίζεται σε διάφορα επιμέρους σημεία, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας, της οδικής συμπεριφοράς, άνεσης και της συνδεσιμότητας. Στο εσωτερικό του Subaru XV υπάρχουν καλύτερης ποιότητας υλικά και νέο σύστημα infotainment. Ο LCD πίνακας οργάνων έχει ανασχεδιαστεί και διαθέτει μπλε φωτισμό με νέα γραφικά. Επίσης, υπάρχουν νέες μεταλλικές επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα, στο ταμπλό, τιμόνι, επιλογέα των ταχυτήτων και στις πόρτες.

Το αναβαθμισμένο Subaru XV με τη μόνιμη τετρακίνηση και την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος των 220 χιλιοστών, διαθέτει βελτιωμένη ποιότητα κύλισης, χαμηλότερο θόρυβο στην καμπίνα και δονήσεις. Τα νέα αμορτισέρ στην εμπρός και πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση προσφέρουν καλύτερη άνεση και μειωμένες κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές. Επιπλέον ανασχεδιάστηκε το κάλυμμα στο δάπεδο του αυτοκινήτου και τοποθετήθηκαν πιο παχιά κρύσταλλα στο εμπρός παρμπρίζ και πλαϊνά παράθυρα. Συνολικά ο θόρυβος που φτάνει στην καμπίνα μειώθηκε 1dB κατά την φάση της επιτάχυνσης και ταξιδιού σε υψηλές ταχύτητες.

Να υπενθυμίσουμε ότι το υπάρχον Subaru XV διατίθεται στην χώρα μας με τιμή από 23.070 ευρώ και με τους κινητήρες βενζίνης 1.6 λτ. και 2.0 λτ. και το ντίζελ των 2.0 λτ.

Get it on Google Play Download on the App Store