Μοναδική Ford Mustang Apollo Edition είναι διαστημόπλοιο!

Η Ford παρουσιάζει τη -μία και μοναδική- Mustang Apollo Edition, η οποία είναι εμπνευσμένη από το διαστημικό πρόγραμμα Apollo της NASA και θα διατεθεί σε φιλανθρωπική δημοπρασία στις 23 Ιουλίου, στην εκδήλωση AirVenture της πόλης Oshkosh των Η.Π.Α. Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, η Ford δημιούργησε ένα μοναδικό Ford Mustang εμπνευσμένο από την αεροπλοΐα, με ξεχωριστά αισθητικά γνωρίσματα και άκρως σπορ εμφάνιση και επιδόσεις.


Η Mustang Apollo Edition βασίζεται στη Mustang GT και εφοδιάζεται με υπερτροφοδοτούμενο V8 5.0 λτ. κινητήρα απόδοσης 627 ίππων και 732 Nm ροπής (έναντι 421 ίππων και 530 Nm της νορμάλ). Επιπλέον, εξοπλίζεται με σπορ ανάρτηση, με νέες εξατμίσεις, 6πίστονα φρένα της Brembo και με 21 ιντσών ζάντες.

Εξωτερικά διακρίνεται ακόμα από το λευκό χρώμα με το μαύρο καπό και οροφή το οποίο διατρέχει λευκή ρίγα όπου αναγράφεται «United States», στα πλαϊνά έχει τη σημαία των Η.Π.Α., ενώ τη δυναμική εμφάνιση τονίζουν το μεγάλο εμπρός σπόιλερ, οι προσθήκες στα μαρσπιέ, ο διαχύτης και η πίσω αεροτομή. Κάτω από το αμάξωμα έχει τοποθετηθεί LED φωτισμός που συμβολίζει την είσοδο του διαστημόπλοιου στην ατμόσφαιρα.

Αποκλειστικές λεπτομέρειες υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπως είναι οι νέες δερμάτινες επενδύσεις με τις λευκές ραφές, τις κόκκινες ρίγες και το λογότυπο «Apollo Project» στα τύπου μπάκετ καθίσματα, ενώ το πίσω κάθισμα έχει αφαιρεθεί και στην πλάτη υπάρχει το έμβλημα της NASA.

Get it on Google Play Download on the App Store