Νέα σπέσιαλ Mercedes A-Class Edition 1 (+video)

Η νέα, τέταρτης γενιάς Mercedes A-Class αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες και φέρει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά σε σχεδιασμό, τεχνολογίες και κινητήρες (διαβάστε εδώ). Παράλληλα, η νέα A-Class θα είναι διαθέσιμη για περίπου ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά της στην ειδική έκδοση Edition 1, όπως άλλωστε έχει κάνει η Mercedes και με άλλα νέα μοντέλα της στο παρελθόν.


Διαβάστε ακόμη: Επαγγελματικά Alfa Romeo, BMW, MINI, Skoda και Subaru!

Εξωτερικά βασίζεται στην AMG Line και διαθέτει έντονο δυναμισμό με ξεχωριστά αισθητικά γνωρίσματα. Στο σπόιλερ του εμπρός προφυλακτήρα και στο διαχύτη του πίσω υπάρχει μια ανοιχτόχρωμη πράσινη λεπτή λωρίδα, η οποία συναντάται ακόμα και στις ζάντες αλουμινίου AMG των 19 ιντσών. Άλλα μοναδικά στοιχεία που διαθέτει η νέα A-Class Edition 1 αφορούν τα υψηλής απόδοσης εμπρός φώτα LED και τα λογότυπα «Edition 1» στα εμπρός φτερά. Στάνταρ είναι και η εντυπωσιακή μάσκα με το σχέδιο διαμαντιών και το μαύρο χρώμιο. Επίσης, οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι μαύροι, όπως και το πλαίσιο γύρω από τα παράθυρα (τα πίσω φιμέ).

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά συναντώνται και στο εσωτερικό της νέας A-Class Edition 1. Στο πάνω μέρος του ταμπλό υπάρχει πράσινη ραφή, όπως στην κεντρική κονσόλα και στα σπορ καθίσματα με δέρμα – ύφασμα. Δέρμα με πράσινες ραφές υπάρχει ακόμα στις επενδύσεις των θυρών. Επιπλέον, η ειδική αυτή έκδοση εξοπλίζεται με νίκελ αεραγωγούς, με εσωτερικό φωτισμό 64 αποχρώσεων, με δερμάτινο επίπεδο στο κάτω μέρος τιμόνι και με πατάκια με πράσινες ραφές.

Διαβάστε ακόμη: Αυτά είναι τα δύο είδη διπλώματος οδήγησης στην Ελλάδα

Δείτε τη νέα Mercedes A-Class και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store