Τα βελτιωμένα Mazda3, 6 και CX-5 στο Τόκιο

Η Mazda θα παρουσιάσει μια σειρά από νέες, βελτιωμένες εκδόσεις των Mazda3, 6 και CX-5 στο επικείμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (10-12 Ιανουαρίου). Σε όλες τις περιπτώσεις θα έχουμε αισθητικές – αεροδυναμικές βελτιώσεις, ενισχυμένα φρένα και ειδικής σχεδίασης τροχούς. Έτσι και σε ό,τι αφορά αρχικά στο Mazda3, θα δούμε βελτιωμένες εκδοχές τόσο του 5θυρου, όσο και του 4θυρου (σεντάν) μοντέλου, που θα φέρουν ειδικά γραφικά στο αμάξωμά τους και περιμετρικά body-kit. Παράλληλα, θα εφοδιάζονται με μεγαλύτερα φρένα της Brembo, ενισχυμένη ανάρτηση και νέας σχεδίασης, μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου.

Στην περίπτωση του μεσαίου Mazda6, στο Σαλόνι του Τόκιο θα δούμε νέα περιμετρικά αεροδυναμικά βοηθήματα μαζί με μεγαλύτερες και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό, υπάρχει αναβάθμιση του σαλονιού με δέρμα αλκαντάρα ή νέες δερμάτινες επενδύσεις για το ταμπλό (ανάλογα με το έκθεμα). Ο κινητήρας που θα φέρουν τόσο το βελτιωμένο σεντάν όσο και το στέισον που θα παρουσιαστούν, θα είναι ο 2.2 λτ. turbo diesel SKYACTIV-D, με ισχύ 173 ίππων και 420 Nm ροπής.

Στην Έκθεση του Τόκιο τέλος, θα παρουσιαστεί και ένα βελτιωμένο Mazda CX-5, το οποίο θα φέρει αμάξωμα σε μαύρο ματ χρώμα, αλλά και νέες, διπλές εξατμίσεις, κεντρικά τοποθετημένες στον πίσω προφυλακτήρα. Ενισχυμένα θα είναι τα φρένα από τη Brembo, ενώ στο εσωτερικό θα αναβαθμιστεί η εικόνα με διχρωμία των υλικών.

Get it on Google Play Download on the App Store