Aνοιξε το νέο κέντρο δοκιμών της Kia στο Nurburgring

Ανοιξε το νέο κέντρο δοκιμών της Kia στην «Πράσινη Κόλαση», για το οποίο η εν λόγω φίρμα επένδυσε το ποσό των 6,6 εκατομμυρίων ευρώ. Οι εγκαταστάσεις που ολοκληρώθηκαν σε λιγότερο από 15 μήνες, έχουν συνολική έκταση 3.622 τ.μ. και τέσσερις ορόφους, ενώ το πολύ μοντέρνο κτήριο είναι κατασκευασμένο από γυαλί και ατσάλι.

Η εγκατάσταση στο Nurburgring αποτελεί μια επέκταση του Ευρωπαϊκού κέντρου R&D (Έρευνας και ανάπτυξης) που υπάρχει στο Rüsselsheim της Γερμανίας. Η πίστα του Ring μήκους 20,8 χιλιομέτρων, με τις 73 στροφές είναι ιδανική για τη διεξαγωγή των απαιτητικών δοκιμών που χρειάζονται κατά την εξέλιξη νέων αυτοκινήτων, όχι μόνο για την οδική τους συμπεριφορά αλλά και για την αντοχή τους σε συνθήκες συνεχόμενης καταπόνησης.

Για παράδειγμα η διαδικασία δοκιμής 10.000 χιλιομέτρων στην πίστα του Nurburgring προσομοιώνει 150.000 χιλιόμετρα κάτω από κανονικές συνθήκες οδήγησης, παρέχοντας πολύ χρήσιμες πληροφορίες στους μηχανικούς ανάπτυξης. Έτσι το νέο κέντρο δοκιμών επιτρέπει στους μηχανικούς να αξιολογούν τα δεδομένα επί τόπου και σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να γίνονται άμεσα οι όποιες αλλαγές και βελτιώσεις των αυτοκινήτων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Get it on Google Play Download on the App Store