SRT Viper GTS Anodized Carbon Special Edition

Το αγωνιστικό τμήμα SRT (Street and Racing Technology) του ομίλου Chrysler ανακοίνωσε το λανσάρισμα του περιορισμένης παραγωγής (σε 50 αντίτυπα) SRT Viper GTS με το πακέτο Anodized Carbon Special Edition. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα δεν είναι άλλο από το μεταλλικό ματ γκρι χρώμα του αμαξώματος, το οποίο κάνει να δείχνει τη… δηλητηριώδη οχιά ακόμα πιο μυώδη και επιβλητική. Επιπλέον η ειδική αυτή έκδοση του Viper εφοδιάζεται εξωτερικά με ανθρακί χρωμιωμένες ζάντες αλουμινίου, γυαλιστερό μαύρο σήμα GTS, σατέν μαύρες απολήξεις των εξατμίσεων, ανοδιωμένο carbon καπάκι του ρεζερβουάρ και πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων, ενώ το πίσω τμήμα που πλαισιώνει τα φωτιστικά σώματα είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα.

Στο εσωτερικό του  SRT Viper GTS Anodized Carbon Special Edition κυριαρχούν οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με τις πορτοκαλί ραφές, ίδιου χρώματος λεπτομέρειες υπάρχουν και στους αεραγωγούς και τμήματα από ανθρακόνημα κοσμούν την κεντρική κονσόλα τις πόρτες και το τιμόνι.

Κάτω από το μακρύ και πολύ μυώδες καπό του ειδικού αυτού Viper φιλοξενείται ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας των 8.4 λίτρων με τους 640 ίππους και την άφθονη ροπή των 813 Nm.

Get it on Google Play Download on the App Store