Ανανέωση για το Lexus CT 200h

Σε αισθητική ανανέωση του μικρομεσαίου της premium μοντέλου προχώρησε η Lexus. Το CT200h ενσωματώνει πλέον την νέα μάσκα της εταιρείας που το καθιστά αρκετά πιο δυναμικό και ξεχωριστό. Ανασχεδιασμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας με πιο αιχμηρή σχεδίαση που φέρει πλέον και έναν ψευδο διαχύτη στο κάτω μέρος του, ενώ το facelift περιλαμβάνει επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών καθώς και κεραία τύπου shark στο πίσω μέρος της οροφής. Ένα νέο χρώμα προστέθηκε επίσης στην παλέτα επιλογών και είναι το Lexus Red το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικού χρώματος οροφή.

Στο εσωτερικό του το ανανεωμένο Lexus CT 200h διαθέτει πλέον νέο τιμόνι, μια λεπτότερη οθόνη 4,2 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, την δεύτερη γενιά του συστήματος Remote Touch Interface με πιο εύκολες στη χρήση λειτουργίες μέσω της καινοτόμας οθόνης touch, νέο ηχοσύστημα, διακόπτη απενεργοποίησης του ESP και σύστημα ειδοποίησης για χαμηλή πίεση των ελαστικών. Από κει και πέρα το CT200 h παραμένει ποιοτικό με πολυτελές ύφος στο εσωτερικό του και ευχάριστο.

Στα πλαίσια της ανανέωσης τέλος, το Lexus CT 200h έχει δεχθεί ενισχύσεις στο πλαίσιο καθώς και μερικές αναβαθμίσεις στην ανάρτηση ενώ βελτιωμένη είναι και η αεροδυναμική του. Ο κινητήρας του παραμένει ο ίδιος με χωρητικότητα 1,8 λίτρα που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική απόδοση να ανέρχεται στους 136 ίππους και την κατανάλωση σε μεικτές συνθήκες να περιορίζεται στα 3,8 λτ./100 χλμ. με εκπομπές CO2 στα 87 γρ./χλμ.  

Get it on Google Play Download on the App Store