Επετειακά Dodge Charger και Challenger

Για τον εορτασμό των 100 ετών της Dodge (το 2014), η Αμερικάνικη φίρμα παρουσιάζει τις νέες επετειακές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής των 2014 Dodge Charger και Challenger 100th Anniversary Editions με την ακόμα πιο «mucho» εμφάνιση. Ξεκινώντας από το πιο σπορ Charger, στην εν λόγω επετειακή του έκδοση είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένα χρώματα, με ζάντες διαμέτρου 20 ιντσών, ανθρακί μάσκα και σπόιλερ, λογότυπα «100» και πίσω αεροτομή.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπου συναντώνται νέες δερμάτινες επενδύσεις, μοναδικό τιμόνι τριών ακτινών, οθόνη αφής 8,4 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, μεταλλική πλακέτα στο ταμπλό όπου αναγράφει «Dodge Est. 1914», ηχοσύστημα με 10 ηχεία απόδοσης 552 watt κ.α. Για την κίνηση του Dodge Charger 100th Anniversary Edition υπάρχει ο V6 κινητήρας των 3.6 λίτρων απόδοσης 300 ίππων, ενώ υπάρχει η επιλογή και του V8 HEMI των 5.8 λίτρων με τους 370 ίππους.

Αντίστοιχες αισθητικές αλλαγές φέρει και το σπορ σεντάν Challenger τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό, το οποίο τροφοδοτείται με τους ίδιους κινητήρες του επετειακού Charger, με τη διαφορά ότι αμφότερα τα μοτέρ αποδίδουν 5 ίππους παραπάνω.

Get it on Google Play Download on the App Store