Πρεμιέρα για τη νέα υψηλών επιδόσεων φίρμα “N” της Hyundai

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Hyundai θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα σπορ μάρκα υψηλών επιδόσεων N, για την οποία οι πρώτες αναφορές είχαν γίνει πριν από δύο χρόνια. Η φίρμα N της Hyundai, είναι αποτέλεσμα των εντατικών δοκιμών και ανάπτυξης προϊόντων και βασίζεται στην εμπειρία που έχει εισπράξει κυρίως από το WRC, ενώ έχει ως στόχο να εξελίξει μοντέλα που θα προσφέρουν έντονες οδηγικές συγκινήσεις σε πελάτες που αγαπούν πραγματικά τα αυτοκίνητα.

Μεταξύ των εντυπωσιακότερων εκθεμάτων της Hyundai στη Φρανκφούρτη θα είναι και το πρωτότυπο σπορ αυτοκίνητο Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo, που θα δείχνει την προοπτική της μάρκας για το μέλλον. Από τις πρώτες φωτογραφίες διακρίνεται ο συναρπαστικός του σχεδιασμός, ωστόσο θα μπορεί να οδηγηθεί μόνο εικονικά μέσω του PlayStation.

Την εμφάνισή του στη Φρανκφούρτη θα κάνει και το νέας γενιάς πρωτότυπο αγωνιστικό i20 WRC, που θα λάβει μέρος στο WRC του 2016. Η Hyundai πραγματοποιεί τις εξαντλητικές δοκιμές του και το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα κάνει πρεμιέρα στο Ράλι Μόντε Κάρλο.

Πρόσθετα, θα παρουσιαστεί και το πρωτότυπο Hyundai RM15 που είχε κάνει πρεμιέρα στη Σεούλ πριν από τέσσερις μήνες. Πρόκειται για αγωνιστικό μοντέλο βασισμένο στο ανανεωμένο Veloster αλλά με πολλές αλλαγές. Το αμάξωμά του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανθρακόνημα, ενώ ο τοποθετημένος στον πίσω άξονας κινητήρας βενζίνης 2.0 T-GDI έχει απόδοση 300 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store