Νέα έκδοση Nissan Micra N-TEC με πλούσιο εξοπλισμό

Η Nissan παρουσιάζει το νέο Micra N-TEC με περισσότερο στιλ και πλούσιο εξοπλισμό, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και κατόπιν θα ξεκινήσει η διάθεσή του. Στα χρώματα του αμαξώματος περιλαμβάνεται και το εικονιζόμενο Tungstene Grey, ενώ εξωτερικά εφοδιάζεται ακόμα με 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου, σατινέ καθρέπτες και χειρολαβές των θυρών, με σκουρόχρωμα παράθυρα και με χρώμιο στα εμπρός φώτα ομίχλης και στον αεραγωγό του προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό του Micra N-TEC ξεχωρίζουν οι δίχρωμες υφασμάτινες επενδύσεις μπλε – μαύρου, το δερμάτινο τιμόνι με τις μπλε ραφές (και στα καθίσματα) και το χρώμιο στους αεραγωγούς. Επιπλέον εξοπλίζεται με το δεύτερης γενιάς σύστημα πολυμέσων NissanConnect, το οποίο περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης και εφαρμογές όπως Trip Advisor και Google Search. Ακόμα διαθέτει υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, αυτόματα φώτα, air condition και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Το νέο Micra N-TEC θα προσφέρεται με τον κινητήρα 1.2 λτ. 80 ίππων και τον υπερτροφοδοτούμενο 1.2 DIG-S 98 PS (δεν πωλείται στην χώρα μας).

Get it on Google Play Download on the App Store