Νέο Honda Insight: Πρώτες επίσημες εικόνες

Η έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα καλωσορίσει για την αυτοκίνηση το νέο έτος με πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες. Μία από αυτές θα είναι και το νέο Honda Insight, το οποίο βλέπουμε εδώ στις πρώτες του επίσημες εικόνες.

Δείτε ακόμη: Έτσι περνάς το μεγαλύτερο σαμαράκι στον κόσμο! (+video)

Σε αυτές βλέπουμε πως το νέο Honda Insight, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στο τέλος του πρώτου εξάμηνου του 2018 και όπως φαίνεται θα είναι ένα μοντέλο αφιερωμένο στην αμερικάνικη αγορά που μάλλον δεν θα πατήσει τους τροχούς του επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, το νέο HondaInsight, στην τρίτη του πλέον γενιά αλλάζει εντελώς σχεδιαστική φιλοσοφία, ακολουθώντας την νέα ταυτότητα που έχει δημιουργήσει η ιαπωνική μάρκα με την χαρακτηριστική μάσκα εμπρός με το φιλέτο από χρώμιο.

Κάτω από το σύγχρονο, σχεδιαστικά αμάξωμά του θα υπάρχει και η τελευταία λέξη υβριδικής τεχνολογίας από την Honda, η οποία την ονομάζει Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD) και διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέ που κινεί τους τροχούς και ένα μοτέρ που παράγει ηλεκτρική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Τα ταχύτερα Honda Civic της Γης σε επική κόντρα 4.000+ PS! (+video)

Περισσότερες εικόνες από το ολοκαίνουργιο HondaInsightαλλά και πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα έχουμε όταν παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, στις 13 Ιανουαρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store