Το Honda Civic Sedan facelift για την Ευρώπη

Στα τέλη του 2012 η Honda είχε παρουσιάσει στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος ‘Aντζελες το ανανεωμένο 4θυρο Honda Civic με βελτιώσεις σε πολλούς τομείς, όπως στην σχεδίαση, στην ποιότητα, στα μηχανικά μέρη και στον εξοπλισμό. Σχεδιαστικά οι αλλαγές που φέρει εστιάζονται στο ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω τμήμα του αμαξώματος, ενώ το εικονιζόμενο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Civic Sedan οι διαφορές σε σχέση με το «Αμερικάνικο» μοντέλο εντοπίζονται μόνο στην τοποθέτηση των φλας στους καθρέπτες, στο ελάχιστα διαφορετικό εσωτερικό των εμπρός φωτιστικών σωμάτων και στην αφαίρεση της κεραίας από την οροφή.

Στον θάλαμο των επιβατών έχει αλλάξει η κεντρική κονσόλα, έχουν τοποθετηθεί νέες επενδύσεις, ενώ έχει γίνει χρήση μαλακού πλαστικού στο ταμπλό και στις πόρτες. Αλλαγές έχουν γίνει και στην ρύθμιση της ανάρτησής του, μέσω της τοποθέτησης πιο σφιχτών αμορτισέρ και μεγαλύτερης διαμέτρου αντιστρεπτικών δοκών, έτσι ώστε να προσφέρει καλύτερη οδική συμπεριφορά χωρίς να επιβαρύνεται η άνεση. Παράλληλα, έχει βελτιωθεί η ηχομόνωση και η ποιότητα κύλισης, η απόκριση του τιμονιού και η απόδοση των φρένων.

Για την κίνηση του «Ευρωπαϊκού» ανανεωμένου 4θυρου Honda Civic υπάρχει ο 1.8 λίτρων i-VTEC κινητήρας ισχύος 140 ίππων με 5τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το εν λόγω μοντέλο προορίζεται κυρίως για χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η Ρωσία, όπου τα σεντάν αυτοκίνητα έχουν μεγάλη ζήτηση. 

Δείτε ακόμα: Τα νέα μοντέλα της Honda

Get it on Google Play Download on the App Store