Νέο Honda Accord 1.5 Turbo και με 10 ταχύτητες! (+video)

Η Honda αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για το νέο, 10ης γενιάς μεσαίο μοντέλο της Accord, το οποίο θα λανσαριστεί προς τα τέλη του 2017 στις Η.Π.Α. με πάρα πολλές αλλαγές.

Όπως αναφέρει η Honda, το νέο Accord θα είναι το πιο στιλάτο σχεδιαστικά και fun-to-drive Accord που έχει ποτέ κατασκευάσει, αφού θα είναι εξολοκλήρου νέο σε κάθε επίπεδο. Από τη μοναδική φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα με το καμουφλαρισμένο αμάξωμα διακρίνονται κάποιες γραμμές του νέου Accord, όπως είναι τα μακρόστενα LED φωτιστικά σώματα εμπρός οι δύο αεραγωγοί (στα πρότυπα του νέου Civic) και τα έντονα νεύρα στο καπό.

Για την κίνηση του νέου Accord θα υπάρχουν τρία μηχανικά σύνολα, που θα περιλαμβάνουν δύο άμεσου ψεκασμού turbo μοτέρ, ένα νέο 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και ένα σπορτίφ 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, καθώς και το επόμενης γενιάς υβριδικό σύνολο της Honda. Στη βάση της γκάμας των μηχανικών συνόλων, θα υπάρχει ο 1.5 λτ. Turbo (πιθανώς ίδιος με του Civic), ενώ πιο πάνω θα τοποθετείται ο 2.0 λτ. Turbo με το -πρώτο στον κόσμο σε προσθιοκίνητο επιβατικό αυτοκίνητο- 10άρι κιβώτιο.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμή Honda Civic 1.5 VTEC TURBO 182 PS 5d

Οι επιδόσεις του νέου Honda Civic Type R. Το ταχύτερο της κατηγορίας του (+videos)

Δείτε παρακάτω και το βίντεο με τον 2λτ. Turbo κινητήρα και το 10τάχυτο κιβώτιο:

Get it on Google Play Download on the App Store