Νέο Ford Ranger Wildtrak για τα αλώνια και τα σαλόνια

Τη νέα κορυφαία έκδοση του pickup μοντέλου της παρουσίασε η Ford, το Ranger Wildtrak με πιο «αγριεμένη» εμφάνιση, πολυτελές εσωτερικό και εφοδιασμένο με όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής ασφαλείας. Εξωτερικά διακρίνεται από τα νέα φωτιστικά σώματα με λαμπτήρες τύπου προτζέκτορα, τη μυώδη τραπεζοειδή μάσκα σε χρώμα μεταλλικό γκρι το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στους καθρέπτες, τις χειρολαβές των θυρών, στους πλαϊνούς αεραγωγούς των εμπρός φτερών, στα πίσω φώτα και στις μπάρες τις καρότσας. Επιπλέον, εφοδιάζεται με 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου και ορθογώνια φώτα ομίχλης.


Στο εσωτερικό, το οποίο δε διαφέρει από εκείνο ενός επιβατικού αυτοκινήτου κυριαρχούν οι πορτοκαλί επενδύσεις στα καθίσματα με ύφασμα – δέρμα, η οκτώ ιντσών οθόνη TFT στην κεντρική κονσόλα του συστήματος πολυμέσων SYNC 2 και τα ένθετα σε σκούρο χρώμιο. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ακόμα το σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης, το Adapitve Cruise Control που διατηρεί μια προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, το σύστημα που προειδοποιεί και φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο σε περίπτωση σύγκρουσης με το μπροστινό όχημα, σύστημα προειδοποίησης κόπωσης του οδηγού κ.α.

Το νέο Ford Ranger Wildtrak με απόσταση από το έδαφος 230 χλστ., βάθος υδάτινου κωλύματος 800 χλστ. και τετρακίνηση με ηλεκτρονικό μπλοκέ πίσω διαφορικό είναι σε θέση να κινηθεί και σε πολύ δύσβατες εκτός δρόμου διαδρομές. Για την τροφοδοσία του φροντίζει ο ντίζελ 5κύλινδρος κινητήρας 3.2 TDCi απόδοσης 200 ίππων και 470 Nm ροπής, καθώς και ο 2.2 TDCi ισχύος 160 ίππων και 385 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store