Αποκάλυψη του Ford SMAX Vignale Concept στο Μιλάνο


Η Ford αποκάλυψε σήμερα στο Μιλάνο το νέο S‑MAX Vignale Concept επεκτείνοντας το όραμα για μία μοναδική, ανώτερη προϊοντική και ιδιοκτησιακή εμπειρία για τους Ευρωπαίους πελάτες της. Το νέο Ford S-MAX Vignale Concept είναι το επόμενο μοντέλο της σειράς μετά το Ford Mondeo Vignale Concept που παρουσιάστηκε πέρσι και αντιπροσωπεύει την ανώτερη σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής και τον αποκλειστικό εξοπλισμό που οι πελάτες μπορούν να περιμένουν από ένα Ford Vignale. Μία έκδοση παραγωγής του Mondeo Vignale θα διατίθεται για τους πελάτες του χρόνου και σύντομα θα ακολουθήσει ένα S-MAX Vignale παραγωγής.

Το νέο S-MAX Vignale Concept διαθέτει αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών Vignale με λεπτομέρειες και φινίρισμα υψηλής ποιότητας, πολυεδρικά ένθετα και χρωμιωμένα καλύμματα καθρεπτών, μία χαρακτηριστική, εξαγωνική σχεδίαση μάσκας Vignale και μοναδική απόχρωση ‘Milano Grigio’. Το S-MAX concept προσφέρει επίσης αποκλειστικά καθίσματα σε καπιτονέ σχεδίαση με ανάγλυφο το όνομα Vignale και υψηλής ποιότητας, μαλακό δέρμα που αναδεικνύεται από λεπτομέρειες αλουμινίου μέσα στην ύφανση.

Ενδιαφέρουσες τεχνολογίες είναι οι προηγμένες επικοινωνίες αυτοκινήτου με αυτοκίνητο (car-to-car), οι βάσεις tablet για τα καθίσματα τις δεύτερης σειράς και μία ευφυής, ευέλικτη φιλοσοφία καθισμάτων με λεπτή σχεδίαση.

Στο εσωτερικό το δέρμα εκτείνεται από τον ταμπλό και τον πίνακα οργάνων, περνά την κρυστάλλινη οροφή και συνεχίζει μέχρι το χώρο αποσκευών σε μία απόχρωση, που συνθέτει μία lounge ατμόσφαιρα. Τα καθίσματα υιοθετούν μία νέα έκδοση της καπιτονέ σχεδίασης που είδαμε για πρώτη φορά στο Mondeo Vignale Concept. Τα εμπρός και τα εξωτερικά πίσω καθίσματα  έχουν καπιτονέ εξαγωνική σχεδίαση με μπορντούρα τετράγωνου καπιτονέ που συνεχίζεται στο μεσαίο πίσω κάθισμα και το εμπρός υποβραχιόνιο. Ραφές ίδιου χρώματος με σκούρα κόκκινη κλωστή τονίζουν τις έδρες των καθισμάτων και συμπληρώνονται από πιο ανοιχτόχρωμες κλωστές περιμετρικά. 

Get it on Google Play Download on the App Store