Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Fiat Punto με νέα εμφάνιση

Η Fiat παρουσίασε στην Ινδία το ανανεωμένο Fiat Punto Evo, το οποίο διαθέτει στιλιστικά στοιχεία από το Punto Avventura concept, χωρίς όμως τα προστατευτικά πλαστικά τμήματα και την εξωτερική ρεζέρβα. Να σημειώσουμε ότι στην Ινδία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο το Grande Punto και δεν είχαν λανσαριστεί τα ανανεωμένα Punto Evo και Punto 2012.

Το ανανεωμένο Punto ξεχωρίζει από το πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο με τα νέα φωτιστικά σώματα σε σχήμα φτερών, τη νέα μάσκα, προφυλακτήρα και καπό, ενώ και ο πίσω προφυλακτήρας είναι νέας σχεδίασης. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες υφασμάτινες επενδύσεις, ωστόσο η σχεδίαση του ταμπλό παρέμεινε ίδια.

Χωρίς αλλαγές παρέμειναν και οι κινητήρες, όπως είναι οι 1.2 67hp, 1.4 90hp και ο ντίζελ 1.3 λτ. με 75 και 90 ίππους. Το ίδιο ισχύει και τα επιμέρους μηχανικά του τμήματα και για την οδική του συμπεριφορά, πάντα για την αγορά της Ινδίας.

Το ίδιο μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί και στην Ευρώπη, όπως είχε ανακοινώνει η Fiat στο πενταετές πλάνο της, ωστόσο δεν αποκλείεται να φέρει και μηχανικές αναβαθμίσεις. 

Πηγή φωτογραφιών: www.zigwheels.com

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Fiat Punto 2013 1.3 diesel 85hp

Get it on Google Play Download on the App Store