Ανανεωμένο Fiat Punto Evo στην Ινδία με τιμή από 5.600 ευρώ

Από το 2005 που παρουσιάστηκε το Fiat Grande Punto μέχρι σήμερα έχει αλλάξει το όνομά του άλλες δύο φορές στην Ευρώπη (Punto Evo και Punto) και έχει δεχθεί επιμέρους αισθητικές και μηχανικές αναβαθμίσεις. Στην Ινδία έως τώρα ήταν διαθέσιμο το Grande Punto, το οποίο ανανεώθηκε αισθητικά και μετονομάστηκε σε Punto Evo.

Η κύρια αλλαγή αφορά στον πλήρη ανασχεδιασμό του εμπρός άκρου με τα νέα φωτιστικά σώματα, μάσκα και προφυλακτήρα και με το συνολικό αποτέλεσμα να χαρίζει την απαραίτητη ένεση νεότητας στο αυτοκίνητο, ασχέτως τελικά αν αρέσει ή όχι. Αντίστοιχα και στο εσωτερικό το εσωτερικό άλλαξε και τοποθετήθηκε το ταμπλό του Punto Evo μαζί με νέες επενδύσεις και χρωματισμούς.

Για την κίνησή του υπάρχουν τα ίδια μηχανικά σύνολα των 1.2 λτ. 68 PS, 1.4 λτ. 90 PS και ο 1.3 ντίζελ με 75 και 95 ίππους, όλα συνδυασμένα με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το Ινδικό Punto Evo αναφέρεται ότι προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας, ωστόσο στο 5ετές πλάνο ανάπτυξης που ανακοίνωσε η Fiat το Μάιο υπήρχε σε φωτογραφία και για την αγορά της Ευρώπης ένα Punto αντίστοιχο με το εικονιζόμενο. 

Τέλος το ανανεωμένο Punto Evo κοστίζει στην Ινδία από 455.724 ρουπία, τα οποία αντιστοιχούν με περίπου 5.600 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store