Ο κύβος ερρίφθη: Η Ferrari ετοιμάζει crossover

Αυτή η είδηση σίγουρα θα στεναχωρήσει πολύ τους φανατικούς της αυτοκίνησης και ακόμη περισσότερο τους οπαδούς της Ferrari, αλλά όπως όλα δείχνουν η ιταλική μάρκα ετοιμάζει crossover μοντέλο, παρά το γεγονός πως πριν μερικούς μήνες αρνούνταν πεισματικά κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού περιοδικού «Car», που μπορείτε να βρείτε εδώ, το πρότζεκτ πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά και μάλιστα έχει και κωδική ονομασία η οποία είναι F16X, ενώ η παραγωγή της θα είναι δίπλα σε αυτή της επόμενης γενιάς της GTC4.

Μάλιστα στο αγγλικό περιοδικό έχουν και ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα η οποία μας δείχνει πως θα μοιάζει το crossover της Ferrari και είναι δημιούργημα του Andrei Avarvarii, ενώ μπορείτε να τη δείτε πιο πάνω.  

Όπως βλέπετε θα έχουμε να κάνουμε με ένα πεντάθυρο αμάξωμα με αρκετά αυξημένη απόσταση από το έδαφος και εμφάνιση η οποία θα ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας.

Το ιταλικό crossoverθα πρέπει να το περιμένουμε το 2020, με μοτέρ V8 και υβριδική τεχνολογία και θα είναι το πρώτο υβριδικό της μάρκας μετά το hypercar της, τη LaFerrari.

Δείτε ακόμη:

Ατύχημα για το Gumball στο Φάληρο, λίγο πριν την αναχώρηση για Μύκονο

Επίσημη κατάργηση του φόρου για τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη

Οι ομάδες του facebook που πρέπει να ακολουθήσεις αν αγαπάς το αυτοκίνητο

Πηγή: Car Magazine

Get it on Google Play Download on the App Store