Βρήκε τρόπο να πουλήσει το νέο Honda Civic Type R στα διπλά λεφτά

Όπως έχουμε γράψει ξανά, το νέο Honda Civic Type R είναι το πρώτο που εισάγεται επισήμως στην αγορά της Β. Αμερικής και το ενδιαφέρον του κοινού αποδεικνύεται πολύ μεγάλο για τον αριθμό των αυτοκίνητων που θα διατεθούν. Κάποιος μάλιστα το πούλησε στα διπλά λεφτά.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία και όπως μας πληροφορεί και το Carscoops το αυτοκίνητο ήταν ανεβασμένο στο AutoTrader από ιδιώτη, αν και μοιάζει να είναι σε κάποια έκθεση με αυτοκίνητα.

Ήταν καταχωρημένο ως μεταχειρισμένο με μόλις 8 χιλιόμετρα και με τιμή 81.995 δολάρια αντί των 40.890 που είναι η εργοστασιακή του τιμή. Έτσι, ο έμπορος παρέκαμψε την εργοστασιακή τιμή, καθώς τοπούλησε μέσω κάποιου άλλου (συνεργάτη του ίσως) ως μεταχειρισμένο και προφανώς κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει πως πούλησε το νέο Honda Civic Type R στα διπλάσια, από την επίσημη τιμή.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το πρώτο Honda Civic Type R έφτασε σε δημοπρασία τα 200.000 ευρώ. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ιστορία υποψήφιας ιδιοκτήτριας που ενώ έδωσε προκαταβολή για το νέο Honda Civic Type R παραλίγο να μην το παραλάβει. Δείτε γιατί…

Διαβάστε ακόμη:

Πόσα άλογα φτάνουν στους τροχούς του Honda Civic Type R; (+video)

Video: 0-311 χλμ./ώρα Honda NSX

Get it on Google Play Download on the App Store