Πόσα άλογα φτάνουν στους τροχούς του Honda Civic Type R; (+video)

Το νέο Honda Civic Type R είναι αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον τόσο στην Αμερική, καθώς για πρώτη φορά πάει επισήμως εκεί, όσο και στην Ευρώπη με το κατόρθωμά του στο Nurburgring. Από τα 320 άλογά του όμως πόσα φτάνουν στους τροχούς;

Όπως συμβαίνει και με κάθε εταιρεία, έτσι και η Honda ανακοινώνει την ιπποδύναμη του μοτέρ όπως αυτή μετριέται στο στρόφαλο και όχι στους τροχούς. Είναι γνωστό όμως πως απώλειες πάντοτε υπάρχουν και το Honda Civic Type R δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με το Dyno Center στο Puerto Rico, από όπου μας έρχεται και το video, στους τροχούς του νέου Honda Civic Type R φτάνουν 300 ίπποι (στο γράφημα φαίνονται HP και όχι PS για αυτό βλέπετε το νούμερο 295,86). Είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα έρθουν στην επιφάνεια και άλλα videos για να πιστοποιήσουν ή να διαψεύσουν αυτό το νούμερο. Ένα νούμερο που πάντως είναι εξαιρετικό.

Φυσικά, εκτός από το video που ακολουθεί πιο κάτω, εδώ μπορείτε να δείτε τα 11+1 μυστικά του Honda Civic Type R, ενώ εδώ θα μάθετε πόσες εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, πωλήθηκε το πρώτο Honda Civic Type R σε δημοπρασία, στην Αμερική. Τέλος, εδώ μπορείτε να δείτε σε video τον γύρο με το θρυλικό ρεκόρ του Honda Civic Type R στο Nurburgring.

Get it on Google Play Download on the App Store