Πιστό στην παράδοσή του το νέο Subaru Impreza WRX

Κάποια αυτοκίνητα είναι ταγμένα στην οδηγική ευχαρίστηση και παραμένουν πιστά στις αρχές που τα καθιέρωσαν. Ένα από αυτά είναι και το Subaru Impreza WRX, το οποίο όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες θα εξακολουθήσει και στη νέα γενιά του να διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο – πιο πάνω το βλέπουμε σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Και το λέμε αυτό γιατί δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο για την ιαπωνική μάρκα να επιλέξει το δρόμο του αυτόματου κιβωτίου CVT, καθώς έχει κάνει αυτή την επιλογή και σε άλλα μοντέλα ή να πάει σε ένα κιβώτιο τύπου διπλού συμπλέκτη.

Παρόλα αυτά, ο κύριος Masahiko Inoue, project manager του Subaru Impreza επιβεβαίωσε πως οι εκδόσεις επιδόσεων του συγκεκριμένου μοντέλου θα είναι διαθέσιμες με χειροκίνητο κιβώτιο, καθώς υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που απεχθάνονται τα αυτόματα.

Μάλιστα φαίνεται πως ένας από τους λόγους που αποφάσισε κάτι τέτοιο η Subaru είναι όχι μόνο για οδηγική ικανοποίηση αλλά και γιατί τα αυτόματα κιβώτια σε τέτοιου είδους μοντέλα δεν είναι το ίδιο ανθεκτικά.

Δείτε ακόμη:

Γυναίκα οδηγός πίνει το αίμα σε Honda NSX (+video)

Honda Type R: Η ιστορία και οι συμβολισμοί πίσω από την ονομασία

Το απόλυτο drift battle ανάμεσα σε Lambo και GT-R (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store