Καρέκλες Ferrari για επιθετική θέση… οδήγησης στο γραφείο

Η Ferrari όπως πολύ καλά γνωρίζουμε οι περισσότεροι δεν είναι μία εταιρεία που κατασκευάζει μόνο supercars, καθώς πολλά είναι τα αξεσουάρ της τα οποία βρίσκονται προς διάθεση και εδώ θα δούμε τη νέα προσθήκη στην γκάμα αυτών, η οποία είναι καρέκλες γραφείου.

Η Ferrari συνεργάστηκε με την διάσημη εταιρία επίπλων Poltrona Frau (η οποία κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί και με άλλες ιταλικές μάρκες αυτοκινήτου όπως οι Fiat και Lancia) προκειμένου να δημιουργήσει αυτές τις καρέκλες γρεαφείου.

Και δεν μιλάμε για απλές καρέκλες γραφείου, αφού σύμφωνα με την Ferrariέχουν χρησιμοποιηθεί ίδια υλικά με αυτά που έχουν τοποθετηθεί και στα supercars της.

Τον σχεδιασμό έχει αναλάβει το σχεδιαστικό κέντρο της Ferrari, με επικεφαλής τον Flavio Manzoni, τελευταίο τετράτροχο δημιούργημα του οποίου ήταν η 812 Superfast και όπως βλέπουμε έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Η καρέκλα γραφείου έχει την ονομασία Cockpit και διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, τις President και Executive. Για την κατασκευή τους έχουν χρησιμοποιηθεί κορυφαία υλικά όπως ανθρακονήματα, αλουτέξ και φάιμπεργκλας και οι τιμές τους ξεκινούν από τα 7.500 ευρώ.

Δείτε επίσης:

Πωλείται μεταχειρισμένη LaFerrari Aperta με 75 χλμ. σε απίστευτη τιμή

Ατύχημα με Ferrari 458 στην Ριτσώνα (+videos)

Απίστευτη αγγελία: Δείτε που έχει φτάσει η τιμή αυτής της Giulia Quadrifoglio

 

Get it on Google Play Download on the App Store