Πωλείται μεταχειρισμένη LaFerrari Aperta με 75 χλμ. σε απίστευτη τιμή

Η LaFerrari Aperta είναι η ανοικτή έκδοση του hypercar της ιταλικής μάρκας και δεν έχει πολύ καιρό που παρουσιάστηκε και συγκεκριμένα ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έκανε την εμφάνισή της και τα 200 μοντέλα που φτιάχτηκαν ήταν sold out, πριν καν ξεκινήσει η διάθεσή της. Πλέον όμως βγήκε στην αγορά μεταχειρισμένου.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να ξέρουμε πως ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορεί να βγήκε τόσο γρήγορα στην αγορά μεταχειρισμένου, είναι όμως πασιφανές πως κατέληξε στα χέρια ανθρώπου ο οποίος προφανώς είδε μία ευκαιρία να βγάλει τρελά λεφτά.

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι μέσα σε λίγους μήνες και μόλις με 75 χιλιόμετρα το ιταλικό υπεραυτοκίνητο πωλείται σε εμπορία μεταχειρισμένων στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας και μάλιστα σε εξωφρενική τιμή, καθώς ο έμπορος ζητά 6.540.000 ευρώ όπως μπορείτε να δείτε εδώ στην αγγελία.

Πρόκειται για μία τιμή η οποία είναι πολλαπλάσια από αυτήν που η Ferrari τιμολόγησε το αυτοκίνητό της, καθώς την είχε διαθέσει στους εκλεκτούς πελάτες της για περίπου 1,5 εκ. ευρώ. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η αγορά των υπεραυτοκινήτων είναι σε άνοδο και για αυτό το λόγο ο ιδιοκτήτης αυτής της LaFerrari αλλά και ο έμπορος είπαν να αυξήσουν τον λογαριασμό τους κατά μερικά εκατομμύρια…

Πριν λίγες ημέρες είδαμε μία Ferrari που τράκαρε αλλά ήταν… Toyota

Σταν ανάβαση Ριτσώνας μία Ferrari 458 τράκαρε, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς όπως φαίνεται στο video

Το περασμένο σαββατοκύριακο είδαμε αυτή την απίστευτη αγγελία της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio των 250 ευρώ…

Get it on Google Play Download on the App Store