Απίστευτη μετατροπή Mercedes S-Class σε pick-up

Ίσως το πιο πολυτελές pick-upόλων των εποχών δημιούργησε ένας Ρώσος μηχανικός από την Αγία Πετρούπολη, ο οποίος το Δεκέμβρη του 2014 αποφάσισε να μετατρέψει μια Mercedes S-Class του 2008 σε pick-up για να μπορεί να μεταφέρει την custom μοτοσικλέτα του. Τέσσερις μήνες αργότερα το αυτοκίνητο με νέα ονομασία (Black Kox) παρουσιάστηκε σε μια τοπική Έκθεση Μοτοσικλέτας κλέβοντας της εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Mercedes X-Class pickup σε δύο εκδόσεις για το 2017

Για να κατασκευάσει την μοναδική αυτή S-Class pick-up, ο Ρώσος μηχανικός έκοψε το αμάξωμα από τις εμπρόσθιες πλαϊνές πόρτες και πίσω, ώστε να δημιουργήσει το χώρο για την καρότσα. Στη συνέχεια τοποθέτησε ένα ειδικό κάλυμμα που ανοίγει με αμορτισέρ, ενώ επένδυσε το εσωτερικό της καρότσας με ένα κόκκινο πλαστικό που φέρει τρύπες για τη στήριξη της μοτοσικλέτας.

Το φόρτωμα-ξεφόρτωμα της μοτοσικλέτας γίνεται μέσω μιας ειδικής κατασκευής, που διαθέτει έναν μηχανισμό ο οποίος μπορεί να φέρει εις πέρας όλη τη διαδικασία και μέσω ασύρματου control.

Εκτός από την καρότσα, έγιναν αρκετές επιπλέον μετατροπές στο αμάξωμα, που χαρίζουν στην Black Kox μια ακόμη πιο εντυπωσιακή παρουσία, αφού έχει τοποθετηθεί ένα πλήρες περιμετρικό bodykit της Prior Design, μαζί με νέες χρωμιωμένες ζάντες 20 ιντσών. Υπάρχει επιπλέον ρυθμιζόμενη αερανάρτηση, ενώ η τελική πινελιά δίνεται με την ματ μαύρη βαφή του αμαξώματος (ίδια με αυτή της μοτοσικλέτας).

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένη Mercedes GLE Coupe με κόστος 111.000 ευρώ!

Ανέπαφος έμεινε από την άλλη ο V6 3,5 λίτρων κινητήρας της Mercedes S350 με τα 268 άλογα, ο οποίος έχει υπέρ-αρκετή ισχύ για να κινήσει το αυτοκίνητο μαζί με τη μοτοσικλέτα που μεταφέρει. Το κιβώτιο είναι αυτόματο και η ισχύς και ροπή στέλνονται και στους τέσσερις τροχούς της μοναδικής αυτής S-Class pick-up.

Get it on Google Play Download on the App Store