Νέο Buick Cascada είναι ίδιο με το Opel εκτός από τα σήματα!

Το πρώτο κάμπριο μοντέλο της Buick μέσα στα τελευταία 25 χρόνια είναι το Cascada, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και θα ξεκινήσει να πωλείται στις Η.Π.Α. στις αρχές του 2016. Όπως υποδηλώνει η ονομασία του αλλά και η εμφάνισή του εξωτερικά και στο εσωτερικό, είναι το γνωστό σε εμάς Opel Cascada (δείτε εδώ τη δοκιμή), μόνο που αντί για τα σήματα της Opel φοράει τα εμβλήματα της Buick. Η τελευταία χαρακτηρίζει το εσωτερικό του Cascada ως 2+2 θέσεων, ωστόσο η Opel το αναφέρει ως 4θέσιο, αν και μεταξύ τους δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Ολόιδιες είναι και οι διαστάσεις του Buick Cascada με το αντίστοιχο Opel, μήκους 4.696 χλστ., πλάτους 1.839 χλστ., ύψους 1.443 χλστ. και με μεταξόνιο 2.695 χλστ. Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο αποσκευών χωρητικότητας 280-380 λτ. με την οροφή κλειστή ή ανοιχτή αντίστοιχα, η οποία ανοίγει σε 17 δλ. και εν κινήσει σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα.

Χωρίς αλλαγές παραμένει και ο 1.6 SIDI Turbo ECOTEC κινητήρας απόδοσης 200 ίππων και 280 Nm ροπής (300 Nm με overboost), όπως και η ανάρτηση HiPer Strut εμπρός και ο πίσω με άξονας WattsZ-link.

Get it on Google Play Download on the App Store