Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Citroen C5 Aircross

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση ατοκινήτου της Σανγκάη, το νέο μοντέλο της Citroen, το C5 Aircross δεν μπόρεσε να μείνει άλλο κρυφό και αποκαλύφτηκε στον διαδικτυακό κόσμο, μέσω διαρροής επίσημων εικόνων.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό με την πρώτη ματιά, το Citroen C5 Aircross αντλεί την σχεδιαστική του έμπνευση από το πρωτότυπο Aircross Concept, μόνο που οι σχεδιαστές… χαμήλωσαν λίγο την ένταση για να το κάνουν πιο γήινο.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα έρθει στη χώρα μας το νέο γαλλικό SUV C5 Aircross

Προφανώς και λόγω του ότι έχουμε να κάνουμε με διαρροή εικόνων δεν έχουμε ακόμη τεχνικές λεπτομέρειες, παρόλα αυτά θεωρούμε δεδομένο πως το νέο γαλλικό μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 του γαλλικού ομίλου PSA. Μία πλατφόρμα η οποία χρησιμοποιείται και από το Peugeot 3008.

Προφανώς λοιπόν θα έχουμε και ανάλογη γκάμα μοτέρ με την αντιστοιχία να αφορά τόσο στα μοτέρ βενζίνης όσο και στα diesel, ενώ τα μοντέλα που θα απευθύνονται στην ευρωπαϊκή αγορά θα κατασκευάζονται στην Γαλλία.

Το Citroen C5 Aircross θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση Auto Shanghai 2017 που ανοίγει τις πύλες της στις 19 Απριλίου.

Δείτε επίσης: 

Τελειώνει το diesel στην Ευρώπη

Δοκιμή Nέο VW Golf 1.6 TDI 

Get it on Google Play Download on the App Store