Ειδική έκδοση BMW M235i Track Edition σε μόλις 12 αντίτυπα


Η BMW λανσάρισε στην Ολλανδία τη νέα ειδική, περιορισμένης παραγωγής έκδοση BMW M235i Track Edition, η οποία θα διατεθεί σε μόλις 12 αντίτυπα με μοναδικά χαρακτηριστικά. Το εν λόγω μικρομεσαίο κουπέ μοντέλο εφοδιάζεται με το M Performance body kit και περιλαμβάνει σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένα ένθετα στα μασπιέ, διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, μαύρη μάσκα, σπόιλερ στο πίσω καπό, ανοξείδωτη εξάτμιση και 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπως είναι τα πεντάλ αλουμινίου, ο επιλογέας των ταχυτήτων από ανθρακόνημα, το χειρόφρενο με επένδυση αλκαντάρα – ανθρακόνημα και το τιμόνι με αλκαντάρα και ενσωματωμένες ενδείξεις, χρονόμετρου, δείκτες αλλαγής ταχυτήτων και μετρητή πλευρικών επιταχύνσεων.

Για την κίνηση υπάρχει ο 3.0 λτ. TwinPower Turbo 6κύλινδρος των 326 ίππων και 450 Nm ροπής, συνδυασμένος με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Από πλευράς επιδόσεων τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Παράλληλα για την ακόμα πιο δυναμική συμπεριφορά σε συνθήκες οδήγησης σε πίστα φροντίζει το πίσω μπλοκέ διαφορικό BMW M Performance

Κάθε ένα από τα 12 μοντέλα φέρει αριθμημένη πλακέτα, το κόστος του οποίου ανέρχεται στις 83.000 ευρώ. Τέλος, υπάρχουν τέσσερα διαθέσιμα χρώματα, τα Mineral Weiss, Mineral Grey, Estoril Blue και Sapphire Black. 

Δείτε ακόμα: Η BMW M4 ντριφτάρει στην απόλυτη πλωτή πίστα! (video)

Get it on Google Play Download on the App Store