Νέα συλλογή BMW Individual με M3, M4, Σειρά 4 Gran Coupe και X5


Η συλλογή BMW Individual επεκτείνεται και πάλι με πρόσθετες προτάσεις και νέα χαρακτηριστικά ειδικά για κάθε μοντέλο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές εξωτερικές αποχρώσεις, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου και premium στοιχεία εξοπλισμού για το εσωτερικό επιτρέπουν εξατομίκευση σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις κάθε ιδιοκτήτη. Από φέτος το καλοκαίρι, τέσσερις ματ αποχρώσεις BMW Individual θα προσφέρονται για την BMW Σειρά 4 Gran Coupe, για τις οποίες χρησιμοποιείται μία περίπλοκη με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Με την ιριδίζουσα λάμψη τους, οι εξωτερικές αποχρώσεις της BMW Individual Frozen Grey metallic, Frozen Brilliant White metallic, Frozen Bronze metallic και Frozen Cashmere Silver metallic αναδεικνύουν τις κομψές γραμμές της BMW Σειράς 4 Gran Coupe. 

Οι BMW M3 και BMW M4 διατίθενται κατόπιν παραγγελίας σε Azurite Black metallic, Pyrite Brown metallic, Tansanite Blue metallic και Moonstone metallic. Οι ειδικές χρωστικές ουσίες επιτρέπουν εντυπωσιακή αλληλεπίδραση των χρωματικών τόνων δημιουργώντας εκπληκτική λάμψη, ένταση και βάθος.

Η BMW M3 Sedan διατίθεται με υψηλής ποιότητας δερμάτινη ταπετσαρία Merino της BMW Individual ή με δερμάτινη ταπετσαρία της BMW Individual με αντίθετη χρωματικά ραφή σε φινίρισμα Shakir Orange, Blue, Yellow ή Silverstone και δερμάτινο ταμπλό της BMW Individual.

Πρόσθετες επιλογές BMW Individual θα διατίθενται επίσης για τη νέα BMW X5 από φέτος το καλοκαίρι. Μεταξύ αυτών είναι οι δύο νέες εξωτερικές αποχρώσεις Pearl Silver metallic και Azurite Black metallic, τρεις νέες χρωματικές προτάσεις για τη δερμάτινη ταπετσαρία Merino της BMW Individual και την ξύλινη επένδυση Ash Volcano Brown της BMW Individual Ash Volcano Brown. Επιπλέον, το τιμόνι μπορεί να παραγγέλνεται σε δερμάτινη εκδοχή με ξύλινο ένθετο (ασορτί με την ξύλινη επένδυση της BMW Individual) από το καλοκαίρι του 2014. Όλες οι προτάσεις για το εσωτερικό του Sports Activity Vehicle υπερέχουν λόγω αποκλειστικών υλικών, κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και μοναδικής σχεδίασης.

Get it on Google Play Download on the App Store