Αγωνιστική BMW M235i από την RS-RACINGTEAM

Η RS-RACINGTEAM ετοίμασε ένα aftermarket πρόγραμμα για αγωνιστική έκδοση της κορυφαίας BMW Σειρά 2 Coupe, την M235i, με το συνολικό κόστος (μαζί με το αυτοκίνητο) να ξεκινά από τις 57.800 ευρώ (με 19% φόρο). Εξωτερικά η αγωνιστική BMW φέρει πράσινη μεμβράνη σε ολόκληρο το αμάξωμα, ζάντες BBS 18 ιντσών με ελαστικά 225 ή 245, πίσω αεροτομή και ανοξείδωτη εξάτμιση. Η BMW M235i από την RS-RACINGTEAM «φοράει» χαμηλωμένη ανάρτηση, ενώ στο σύστημα πέδησης έχουν αλλαχτεί τα σωληνάκια, το υγρό των φρένων και τα τακάκια με αγωνιστικών προδιαγραφών.

Από το εσωτερικό έχουν αφαιρεθεί οι περιττές επενδύσεις και έχουν τοποθετηθεί καλύμματα από ανθρακόνημα στις πόρτες, κλωβός ασφαλείας και μπάκετ καθίσματα με ζώνες 6 σημείων. Επιπλέον μπορεί να προστεθεί σύστημα πυρόσβεσης στο εσωτερικό, ψύξη του διαφορικού με ένδειξη θερμοκρασίας και σύστημα επείγουσας ακινητοποίησης.

Ο 6κύλινδρος κινητήρας TwinPower Turbo των 3.0 λίτρων απόδοσης 326 ίππων και 450 Nm ροπής, μπορεί και αυτός με την σειρά του να δεχτεί αναβαθμίσεις  για ακόμα υψηλότερη ισχύ.

Get it on Google Play Download on the App Store