BMW Σειρά 2 Coupe με πακέτο Μ Performance

Μέσα στην γκάμα της νέας Σειράς 2 Coupe που θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία τον Μάρτιο του 2014 θα βρίσκεται και το προαιρετικό πακέτο M Performance το οποίο θα συνδυάζεται με όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις της. Το πακέτο αυτό προέρχεται από την συνεργασία της BMW με το σπορ παρακλάδι της (BMW M GmbH) και εκτός από αισθητική αναβάθμιση αφορά σε νέες ρυθμίσεις της μετάδοσης, της ανάρτησης την αεροδυναμική και το εσωτερικό της Σειράς 2 Coupe.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο M Performance περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα με καλύτερη αεροδυναμική, πλαϊνά μαρσπιέ, αεροτομή και διαχύτη στο πίσω μέρος καθώς και ζάντες 19 ιντσών. Το ανθρακόνημα σε διάφορα μέρη του αμαξώματος τονίζει την ξεχωριστή του εικόνα με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από θελκτικό αναδεικνύοντας την σπορ εικόνα του μοντέλου.

Στο εσωτερικό της Σειράς 2 Coupe M Performance συναντάμε ένα εντυπωσιακό νέο τιμόνι με επένδυση αλκαντάρας και ενσωματωμένο shift light στο πάνω μέρος του στα πρότυπα των αγωνιστικών αυτοκινήτων της BMW, αλουμινένια πεντάλ, νέο επιλογέα και χειρόφρενο σπορ αισθητικής από ανθρακόνημα, με το ευγενές αυτό υλικό να παρατηρείται και πάλι σε πολλά μέρη του εσωτερικού συνδυαζόμενο με αλκαντάρα.

Εκτός από τις αισθητικές διαφορές, το πακέτο M Performance μπορεί να αυξήσει και την απόδοση των εκδόσεων της Σειράς 2 μέσω νέου συστήματος εξάτμισης και νέου λογισμικού της ECU. Η έκδοση 220d Coupe για παράδειγμα αυξάνει την απόδοσή της από τους 184 στους 200 ίππους και τη ροπή από τα 380 Nm στα 420 Nm χωρίς ωστόσο να αυξάνεται η κατανάλωσή της.

Τέλος, το κιτ M Performance περιλαμβάνει νέο μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης,  σπορ ανάρτηση και πιο αποδοτικά φρένα από τις απλές εκδόσεις της, συμπληρώνοντας την σπορ εικόνα αυτών των εκδόσεων και σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς.

Get it on Google Play Download on the App Store