BMW 4 Μ Performance με γεύση από Μ4

Στην επίσημη παρουσίαση της νέας Σειράς 4 Coupe στην Πορτογαλία, η BMW παρουσίασε και την λίστα αξεσουάρ του σπορ πακέτου Μ Performance και αν μη τι άλλο μας άνοιξε την όρεξη για την αναμενόμενη M4.

Το εντυπωσιακό body kit του πακέτου Μ Performance συμπληρώνει την καλλίγραμμη 4άρα καθιστώντας την πιο άγρια και σαφώς πιο επιβλητική. Το πακέτο περιλαμβάνει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με Μ αισθητική όπως την έχουμε γνωρίσει ως σήμερα, ζάντες 20 ιντσών και διάφορες ανθρακονημάτινες πινελιές σε καθρέφτες, lip spoiler, στον διαχύτη του πίσω προφυλακτήρα, την αεροτομή και στα μασπιέ.

Στο εσωτερικό της η Σειρά 4 Μ Performance διαθέτει νέο τριάκτινο τιμόνι με επένδυση αλκαντάρας και ενσωματωμένο shift light σύστημα αλλαγής σχέσεων, νέα σπορ καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ ενώ και εκεί το ανθρακόνημα τονίζει τον σπορ χαρακτήρα του πακέτου Μ και συναντάται σε πολλά μέρη όπως στο ταμπλό, στις επενδύσεις των θυρών, στο χειρόφρενο και τον επιλογέα ταχυτήτων.

Σύμφωνα με την BMW οι εκδόσεις με το Μ Performance Package θα αποδίδουν και περισσότερη ισχύ σε σχέση με τις απλές εκδόσεις της Σειράς 4, μέσω των νέων εξατμίσεων και του νέου λογισμικού του εγκεφάλου που θα διαθέτουν.

Ο κατάλογος του Performance πακέτου ωστόσο θα περιλαμβάνει και ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο που αφορά στην ανάδειξη της σπορ οδικής συμπεριφοράς της Σειράς 4 και δεν είναι άλλο από το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που θα εξοπλίζει εκείνες τις εκδόσεις και θα μπορεί να «κλειδώνει» σε ποσοστό 30%.

Μετά από αυτή την πρώτη γεύση από το M Division, βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης της BMW M4 που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις αρχές του 2014.   

Get it on Google Play Download on the App Store