Εντυπωσιακή BMW 440i Gran Coupe με M Performance Kit

H Σειρά 4 της BMW αποτελείται από διάφορους τύπους μοντέλων, όπως είναι η Σειρά 4 Coupe, η Σειρά 4 Cabrio, οι πιο σπορ M4 Coupe και M4 Cabrio, καθώς και η πιο πρακτική αλλά σπορτίφ Σειρά 4 Gran Coupe. Η τελευταία δε διαθέτει έκδοση M, αλλά και πάλι η κορυφαία στην γκάμα 440i Gran Coupe είναι πανίσχυρη και ταχύτατη.


Δείτε ακόμη: Έλληνες βγάζουν 1.000 άλογα/ λίτρο από Lamborghini V10 (+video)

Μια τέτοια BMW 440i Gran Coupe φορτωμένη με διάφορα αξεσουάρ M Performance σε μπλε χρώμα Snapper Rocks Blue έχει έτοιμη για όποιον ενδιαφερόμενο η BMW Abu Dhabi και σίγουρα το συνολικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Εξωτερικά τη δυναμική της εικόνα ενισχύουν περεταίρω τα M Performance αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακόνημα, όπως είναι το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και η αεροτομή στο πίσω καπό, οι πιο μυώδεις προφυλακτήρες, η μαύρη μάσκα με τις τρίχρωμες ρίγες Μ, η ταινία στα πλευρικά νεύρα του αμαξώματος, οι ποδιές στα μαρσπιέ και οι 20 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου. Παράλληλα την εμφάνιση αλλά και τον ήχο ενισχύει το σύστημα εξάτμισης της Akrapovic.

Στο υπερπολυτελές και κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό της BMW 440i Gran Coupe έχει τοποθετηθεί σπορ τιμόνι M Performance, επενδυμένο με αλκαντάρα.

Για τον κινητήρα δεν αναφέρεται κάποια αναβάθμιση. Να υπενθυμίσουμε ότι η 440i Gran Coupe εφοδιάζεται με 3.0 λτ. 6κύλινδρο TwinPower Turbo μηχανικό σύνολο ισχύος 326 ίππων και 450 Nm ροπής, το οποίο σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς (υπάρχει και 4κίνητη), επιταχύνει το αμάξωμα των 1.760 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: Opel Insignia GSi: Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Τιμή δεν αναφέρεται για αυτή τη «φορτωμένη» BMW 440i Gran Coupe, ωστόσο στη χώρα μας ένα τέτοιο μοντέλο χωρίς τα διάφορα αξεσουάρ κοστίζει από 71.350 ευρώ. 

Get it on Google Play Download on the App Store