Αναβίωση και για τη BMW Z4 Coupe;

Μετά την προ ολίγων ημερών παρουσίαση σε πρωτότυπη μορφή της νέας BMW Z4, δεν αποκλείεται να δούμε στην παραγωγή και την επαναφορά της Z4 Coupe, μετά την πλήρη απουσία της στην προηγούμενη έκδοση του γερμανικού μοντέλου (σ.σ. απουσίασε επειδή η προηγούμενη Z4 είχε μεταλλική ανοιγόμενη οροφή).


Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση για την επικείμενη παρουσία στη γκάμα της BMW της Ζ4 Coupe, όμως από τη στιγμή που η νέα Z4 θα έχει πολλά κοινά με την «κλειστή» νέα Toyota Supra, δεν αποκλείεται η BMW να δημιουργήσει και αυτή μια «κλειστή» εκδοχή του νέου της μοντέλου.

Διαβάστε ακόμα: Ποιες είναι οι 3 πιο ακριβές BMW στην Ελλάδα;

Ήδη μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και το πρώτο σκίτσο ανεξάρτητου σχεδιαστή για τη Z4 Coupe, με την μεταλλική οροφή να έχει προσαρμοστεί με πολύ επιτυχία στο αμάξωμα της νέας BMW Z4, δημιουργώντας ένα πολύ ελκυστικό νέο κουπέ μοντέλο.

Θυμίζουμε ότι η νέα γενιά της BMW Z4 θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2018, έχοντας βέβαια πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο Concept Z4 που παρουσίασε την Παρασκευή η εταιρεία. Εφόσον η Z4 Coupe ακολουθήσει, θα έχει το ίδιο τεχνικό και μηχανικό υπόβαθρο με το «ανοιχτό» μοντέλο.


Get it on Google Play Download on the App Store