Έρχεται η πιο «καυτή» BMW M2

Την κορυφαία έκδοση της BMW M2 ετοιμάζει η γερμανική φίρμα, με την νέα M2 GTS να ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η μεγαλύτερη BMW M4 GTS για να αποτελέσει την πιο hardcore έκδοση του μοντέλου επιδόσεων των Βαυαρών, προσφέροντας ακόμη περισσότερη δύναμη και πιο «καυτά» οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.


Η νέα BMW M2 GTS έχει ήδη εντοπιστεί στην πίστα του Nürburgring να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης και πλέον, νέες πληροφορίες από το εξωτερικό, κάνουν λόγο ότι θα τη δούμε στην παραγωγή σε μια διετία από σήμερα.

Ο κινητήρας της θα είναι η εκδοχή των 450 ίππων του S55 3λιτρου twin-turbo μοτέρ προερχόμενος από τις BMW M3 και M4, η οποία αναμένεται να της προσφέρει ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις σε σχέση με το τωρινό, S55 μοτέρ των 365 ίππων της «απλής» BMW M2.

Διαβάστε ακόμα: Έτσι θα είναι η νέα BMW Σειρά 1

Φυσικά, η νέα BMW M2 GTS θα έχει και μια ακόμη πιο σπορ εμφάνιση, με πιο «φουσκωμένο» αμάξωμα, μεγάλη πίσω αεροτομή και μεγαλύτερους τροχούς. Αντίστοιχα, το εσωτερικό θα έχει πιο ελαφριά καθίσματα, roll cage και αρκετά ανθρακονήματα.

Η BMW θα προσφέρει τη νέα M2 GTS σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, με τις μονάδες της να μην ξεπερνούν τις 1.000. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2019 και είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα έχουν πωληθεί όλα τα διαθέσιμα μοντέλα.


Get it on Google Play Download on the App Store