Το ασύλληπτο δώρο της BMW στους αγοραστές της M4 Magny Cours Edition

Η BMW θέλοντας να γιορτάσει την συνεργασία της με τη γνωστή γαλλική πίστα του Magny-Cours, δημιουργεί μια special M4 για την αγορά της Γαλλίας, με χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα, αρκετά extra, αλλά και πολύ ακριβή τιμή, η οποία δικαιολογείται εν μέρη τόσο λόγω της συλλεκτικότητας της έκδοσης (10 μονάδες μόνο) όσο γιατί μαζί η BMW δίνει δώρο και μια special έκδοση της μοτοσικλέτας της BMW 1000 RR!


Πιο συγκεκριμένα, η νέα BMW M4 Magny Cours Edition όπως ονομάζεται η ξεχωριστή αυτή M4, διακρίνεται με τα χαρακτηριστικά της εξωτερικά αυτοκόλλητα στα χρώματα της BMW M, ενώ παράλληλα διαθέτει μια σταθερή πίσω carbon αεροτομή, αλλά και ένα επίσης carbon εμπρόσθιο σπόιλερ.

Παράλληλα, η BMW προσφέρει στη μοναδική αυτή M4 το πακέτο Competition, που μεταξύ άλλων αυξάνει την απόδοση του 3λιτρου Twin Power turbo κινητήρα της στα 450 άλογα, ενώ της προσφέρει και 20 ιντσών πολυάκτινες ελαφριές ζάντες. Μέρος του πακέτου Competition είναι και η ενεργή M ανάρτηση, το ενεργό Mδιαφορικό και το επαναρυθμισμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης.

Διαβάστε ακόμα: BMW M4 με προκλητική εμφάνιση

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο στοιχείο της νέας BMW M4 Magny Cours Edition είναι το δώρο που τη συνοδεύει, αφού όποιος αγοραστής καταβάλει τα -πολλά- 180.000 ευρώ της τιμής της, παίρνει μαζί και μια superbike μοτοσικλέτα BMW 1000 RR με 199 άλογα, η οποία έρχεται με τα ίδια σπορ BMW M αυτοκόλλητα, αλλά και με μικροβελτιώσεις για το 2017.

Μάλιστα εκτός της μοτοσικλέτας αυτής, η BMW Γαλλίας δίνει και ένα ακόμη δώρο στους αγοραστές της M4 Magny Cours Edition, αφού το αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα συνοδεύονται και από ένα επίσης special edition ρολόι της γνωστής γαλλικής μάρκας BRM, στα ίδια κόκκινα, μπλε και λευκά χρώματα της BMW M.


Get it on Google Play Download on the App Store