Επετειακή Ford Mustang GT 804 ίππων από τον Hennessey

Ο αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος Hennessey Performance γιορτάζει την 25η επέτειό του με την παρουσίαση της πανίσχυρης Hennessey 25th Anniversary Edition HPE800 Ford Mustang. Το μυώδες και με θηριώδη ισχύ κουπέ θα διατεθεί σε 25 μονάδες, ενώ οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν με τις αλλαγές και την κάμπριο Mustang, τόσο με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με το αυτόματο.

Κάτω από το μακρύ καπό του αυτοκινήτου υπάρχει ο V8 κινητήρας των 5.0 λτ. εφοδιασμένος με μηχανικό υπερσυμπιεστή. Επίσης, διαθέτει εισαγωγή αέρα από ανθρακόνημα, νέο σύστημα εξάτμισης, νέα τρόμπα βενζίνης και μπεκ, καθώς και διάφορες ακόμα αναβαθμίσεις. Η απόδοση φτάνει τους 804 ίππους, οι οποίοι προσφέρουν επιτάχυνση στα 0-60 μ.α.ω. (0-96 χλμ./ώρα) σε 3,1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 200 μ.α.ω. (322 χλμ./ώρα).

Επιπλέον, η Mustang HPE800 εξοπλίζεται με ενισχυμένα φρένα της Brembo, με χαμηλωμένη ανάρτηση, καθώς και με κατασκευασμένα από ανθρακόνημα εμπρός σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή στο πίσω καπό. Τέλος, τα λογότυπα «25th anniversary» συμπληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές.


Get it on Google Play Download on the App Store