Βελτιωμένο Ford Ranger Beast είναι πραγματικό θηρίο!

Οι βελτιώσεις των επιβατικών αυτοκινήτων και κυρίως των σπορ μοντέλων με ιπποδυνάμεις εκατοντάδων ίππων μπορεί να συγκεντρώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο την παράσταση κλέβουν και οι μετατροπές pick-up μοντέλων. Κάτι που ισχύει για το νέο Ford Ranger Beast, το οποίο έχει μεταμορφώσει η γερμανική βελτιωτική εταιρεία Delta σε ένα ανίκητο εκτός δρόμου θηρίο.


Εξωτερικά, το ήδη ψηλό Ranger με απόσταση από το έδαφος στα 230 χιλιοστά, «ψήλωσε» ακόμα 150 χιλιοστά για να περνάει και από τις πιο δύσβατες εκτός δρόμου διαδρομές. Η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος επιτεύχθηκε μέσω της προσθήκης ενός κιτ ανύψωσης και νέων ελατηρίων, σε συνδυασμό με ζάντες 20 ιντσών και ειδικά off road ελαστικά που προσθέτουν ακόμη 20 χλστ. και αυξάνουν συνολικά την απόσταση από το έδαφος στα 400 χλστ.

Εξωτερικά, πέρα από τις παραπάνω αλλαγές, η Delta προσθέτει ένα bull-bar στον εμπρός προφυλακτήρα, τονισμένους θόλους τροχών, αλλά και μια μπάρα στην καρότσα με ενσωματωμένα LED φωτιστικά. Τα αυτοκόλλητα «Beast» στο αμάξωμα, ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές της όλης μετατροπής.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος όλων των παραπάνω, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει ότι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος κοστίζει 3.500 ευρώ, με επιπλέον 3.900 ευρώ να απαιτούνται για τις ζάντες και τους τροχούς. Για τους νέους θόλους των τροχών το κόστος είναι 1.700 ευρώ, ενώ 590 ευρώ κοστίζει η μπροστινή μπάρα και 490 ευρώ αυτή στην καρότσα. Το συνολικό κόστος της μετατροπής βρίσκεται στα 10.180 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store