Audi TT RS με μετατροπή 750 ίππων αξίας 50.000 ευρώ!

Το δεύτερης γενιάς Audi TT μπορεί να έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και ένα χρόνο περίπου, όμως δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει «μάχιμο» και ειδικά στην έκδοση TT RS. Αυτή τροφοδοτούνταν με τον 2.5 λτ. TFSI κινητήρα ισχύος 340 ίππων και 450 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το κουπέ αμάξωμα στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα.

Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα βελτιωμένο TT RS με διπλάσια και άνω ισχύ από την εργοστασιακή; Σίγουρα καθόλου άσχημα. Η γερμανική εταιρία βελτιώσεων HPerformance προσφέρει κιτ αναβάθμισης που φτάνει τους 750 ίππους και 880 Nm ροπής, από το μοτέρ των 2.5 λίτρων. Οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι πολλές, όπως είναι η προσθήκη νέου υπερσυμπιεστή, νέας εισαγωγής, συστήματος εξάτμισης, intercooler, αντλίας καυσίμου, μπεκ, εξάτμισης 90 χλστ. κ.α. Επιπλέον διαθέτει νέα ανάρτηση, ζάντες, μέχρι και κεραμικά δισκόφρενα από το Audi R8.

Όσο για το κόστος όλης αυτής της μετατροπής, φτάνει τις 50.000 ευρώ. Όμως, η HPerformance προσφέρει για 9.999 ευρώ turbo kit, το οποίο ανεβάζει την ισχύ στους 600 ίππους.


Get it on Google Play Download on the App Store