Mercedes-AMG GT S με αεροδυναμικό body kit της Prior Design

Η Mercedes-AMG GT είναι αναμφίβολα από τα πιο όμορφα και μυώδη ταυτόχρονα σύγχρονα μοντέλα της Mercedes, το οποίο παράλληλα διαθέτει υψηλές αποδόσεις και επιδόσεις, ενώ έχει ήδη δεχτεί τις πρώτες μετατροπές. Η γερμανική φίρμα Prior Design προσφέρει το PD800GT Widebody Aerodynamic-Kit, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις Mercedes-AMG GT και GT S και τους χαρίζει ακόμα πιο αγριεμένη εμφάνιση.

Το αεροδυναμικό πακέτο είναι κατασκευασμένο από μείγμα Fiberglass-Duraflex και περιλαμβάνει πολλές προσθήκες στο αμάξωμα της κουπέ Mercedes, όπως σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, διαχύτη πίσω, ένθετα στα μαρσπιέ, προσθήκες στα φτερά, νέο καπό με αεραγωγούς, πίσω αεροτομή, αεραγωγούς στους προφυλακτήρες και στα εμπρός φτερά. Επιπλέον εφοδιάζεται με ενισχυμένες ζάντες αλουμινίου διαμέτρου έως 23 ιντσών, με νέο σύστημα εξάτμισης και με αλλαγές στο εσωτερικό, ανάλογα με τα γούστα του εκάστοτε πελάτη.

Μηχανικά δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις και κάτω από το μακρύ καπό της Mercedes-AMG GT S φιλοξενείται ο V8 biturbo κινητήρας των 4.0 λτ. απόδοσης 510 ίππων, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δλ. και τελική ταχύτητα 310 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store