ΜΙΝΙ John Cooper Works 300 PS by Krumm – Performance


Το νέο MINI 3d μπορεί να έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως σε κάθε επίπεδο, όπως και σε κινητήρες, ωστόσο το προγενέστερο και ειδικά η κορυφαία έκδοση MINI John Cooper Works παραμένει ένα από τα πιο σπορ μικρά αυτοκίνητα. Η Γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Krumm-Performance με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην αναβάθμιση των MINI, παρουσιάζει το νέο κιτ Krumm-Performance Stage III. Με κόστος 4.999 ευρώ περιλαμβάνει και αύξηση της απόδοσης στους 300 ίππους και 400 Nm ροπής, έναντι 211 ίππων και 280 Nm ροπής του εργοστασιακού μοντέλου.

Το κιτ αναβάθμισης του κινητήρα περιλαμβάνει μεγαλύτερη τουρμπίνα, εξάτμιση Akrapovic, αγωνιστικό intercooler και φίλτρο αέρα, νέα χαρτογράφηση κ.α. Νέες ρυθμίσεις έχουν γίνει ακόμα στο κιβώτιο ταχυτήτων (+2.150 ευρώ), ενώ έχει τοποθετηθεί αγωνιστικός δίσκος – πλατό (+1.620 ευρώ).  Επιπλέον εφοδιάζεται με ενισχυμένα φρένα (+3.300 ευρώ), τα οποία περιλαμβάνουν δίσκους 330×32 χλστ. με τετραπίστονες δαγκάνες.

Νέες είναι και οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αξίας 2.550 ευρώ, όπως και οι 17 ιντσών ζάντες με ελαστικά 215/45. Τέλος, το βελτιωμένο MINI JCW εξοπλίζεται με εμπρός σπόιλερ και πίσω διαχύτη (600 ευρώ), ενώ για το εσωτερικό προσφέρονται καθίσματα Recaro, ενδείξεις αλλαγής ταχυτήτων, τιμόνι της OMP και κλωβός ασφαλείας.

Παρακολουθείστε και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store