Mercedes S 63 AMG Coupe με 850 ίππους από τη Brabus

Στην περασμένη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Brabus είχε παρουσιάσει τη Brabus 850 με βάση τη Mercedes S 63 AMG Coupe και με αρκετά αγριεμένη εμφάνιση, η οποία ίσως για κάποιους ήταν λίγο υπερβολική. Για όσους λοιπόν αναζητούν επιδόσεις και πολυτέλεια σε υπερθετικό βαθμό αλλά με πιο κομψή εμφάνιση, o Γερμανός βελτιωτής λανσάρει μια πιο σικ Brabus 850.

Εξωτερικά έχουν γίνει οι απαραίτητες τροποποιήσεις και προσθήκες, όπως είναι η νέα μάσκα και ζάντες, το αεροδυναμικό πακέτο με σπόιλερ, αεροτομές και διαχύτη από ανθρακόνημα, ενώ την πιο μυώδη εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνουν οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων και οι τέσσερις απολήξεις των εξατμίσεων. Πλήρως ανανεωμένο είναι και το εσωτερικό, όπου όλες οι επιφάνειες έχουν ντυθεί με ακριβό δέρμα σε ρομβοειδές μοτίβο.

Από πλευράς απόδοσης, κάτω από το μακρύ εμπρός καπό της Brabus 850 φιλοξενείται V8 κινητήρας 6.0 λτ. απόδοσης 850 ίππων. Το ιπποφορβείο επιταχύνει το μεγάλο και βαρύ coupe στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται τα 350 χλμ./ώρα. Δηλαδή ότι πρέπει για κόντρες στην Autobahn (βλ. Porsche 918 Spyder vs Koenigsegg Agera R).


Get it on Google Play Download on the App Store