Νέο smart fortwo πιο πολυτελές και αγριεμένο από την Carlsson

Ο γερμανός βελτιωτής Carlsson παρουσιάζει την πρώτη αναβάθμιση για το νέο smart fortwo, χαρίζοντάς του πιο σπορτίφ εμφάνιση και πολυτέλεια στο εσωτερικό, διατηρώντας τη νεανική του εικόνα. Εξωτερικά, το μήκους 2,7 μέτρων λιλιπούτειο αυτοκίνητο εφοδιάζεται με 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, με ελατήρια χαμηλώματος εμπρός πίσω, με αεροτομή οροφής και με δύο διπλά ζεύγη στρογγυλών απολήξεων των εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό του αναβαθμισμένου smart fortwo η Carlsson προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες επιλογών σε χρώματα και υλικά, όπως μαύρα δερμάτινα καθίσματα με πορτοκαλί ραφές με λογότυπα Carlsson στα προσκέφαλα, ή μαύρου αλκαντάρα με ανοιχτόχρωμες ραφές κ.λπ. Με δέρμα μπορούν να ντυθούν το τιμόνι, ο επιλογέας των ταχυτήτων, οι πόρτες μέχρι και ολόκληρο το ταμπλό. Επιπλέον, μπορεί να εξοπλιστεί με πεντάλ, επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο από αλουμίνιο.

Μηχανικές βελτιώσεις δεν έχουν γίνει, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το λανσάρισμα του νέου smart fortwo Brabus με τον τρικύλινδρο 0.9 λτ. κινητήρα απόδοσης γύρω στους 120 ίππους.


Get it on Google Play Download on the App Store