Mercedes E 63 AMG 853 HP και 1.300 Nm ροπής είναι supercar killer!


Ο Γερμανός βελτιωτής Posaidon αναβαθμίζει την ανανεωμένη Mercedes E 63 AMG, ανεβάζοντας την απόδοση στους 853 ίππους και στα 1.300 Nm ροπής, έναντι 585 ίππων και 800 Nm ροπής της εργοστασιακής S-Model. Η επιπλέον ισχύ στον 5.5 λτ. V8 κινητήρα προέρχεται μέσω της χρήσης μεγαλύτερων turbo, του επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου και του νέου συστήματος εξάτμισης. Πρόσθετα, η Posaidon ενίσχυσε την πίσω ανάρτηση και το κιβώτιο ταχυτήτων για να αντέξουν την θηριώδη δύναμη.

Επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα δεν αναφέρεται, ωστόσο θα ρίχνει και άλλο τον χρόνο των 3,7 δλ. της εργοστασιακής, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα… 345 χλμ./ώρα! Για όσους πάλι θέλουν λιγότερη ισχύ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής από 630 ίππους έως 750 ίππους.

Εκτός από τη μηχανική αναβάθμιση υπάρχουν και πολλές αισθητικές αλλαγές τόσο εξωτερικά με την προσθήκη του body kit, όσο και στο εσωτερικό με τη τοποθέτηση επενδύσεων από ανθρακόνημα. Βελτιωμένα με την σειρά τους είναι τα φρένα με τους κεραμικούς δίσκους και οι αναρτήσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store